Ääniverstas

Luo äänisisältöjä helposti

Tekstistä puheeksi -työkalulla saat generoitua tekstisisällöt kuunneltavaan muotoon suomenkielisen Ilonan tai suomenruotsia puhuvan Amandan lukemana. Pääset halutessasi itse muokkaamaan muun muassa taukojen pituuksia sekä lyhenteiden ja vierasperäisten sanojen lausumista.

Yleisimpiä käyttökohteita työkalulle ovat audioartikkelien tekeminen ja voice-over ääniraitojen tuottaminen esimerkiksi ohjevideoihin.

Hinnat alkaen

150 €/kk

Hintaan vaikuttaa x

KEHA-keskus

KEHA-keskus logo

Ohjevideoiden voice-overit

KEHA-keskus on ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus. Heillä oli tarve saada ohjevideoihinsa voice-over selostukset, ja koneäänien käyttö nähtiin joustavana vaihtoehtona, sillä videoiden ääniraitoihin olisi näin helpompi tehdä jälkikäteen muutoksia. KEHA-keskus tuottaa sisältöjä suomeksi, suomenruotsiksi ja englanniksi, joten siitäkin syystä a.i.mater oli hyvä vaihtoehto.

KEHA-keskukselle avattiin tili TTS-käyttöliittymään – siellä valmiin ohjetekstin voi liimata suoraan yksinkertaiseen käyttöliittymään, jonka avulla voice-over ääniraidan luominen sujuu helposti kolmella kielellä.

Hyödyt ja ominaisuudet

Tekstistä puheeksi

  • TTS-työkalulla onnistuvat äänisisällöt lyhyistä yksittäisistä ääniklipeistä pidempiin ääniartikkeleihin
  • Pystyt halutessasi itse vaikuttamaan esimerkiksi taukojen pituuksiin tai vierasperäisten sanojen lausumiseen
  • Ääniraidan muokkaaminen on helppoa, ja uuden, korjatun äänitiedoston generoiminen nopeaa
  • Tekstisisällöt generoituvat ääniversioksi huomattavasti nopeammin kuin ihmislukijan toimesta
  • Käytössäsi on laadukkaat, kotimaiset tekoälyäänet