Verkkosivulukija

Tarjoa ylivertainen palvelukokemus

Tarjoamalla verkkosivukävijöille mahdollisuuden kuunnella sisältöjäsi ääneen luettuna, teet sivustoistasi saavutettavammat ja palvelet erityisesti heikomman näkö-, luku- tai kielitaidon omaavia asiakkaita. Tarjoamme luonnollisen kuuloisen TTS-ratkaisun niin suomeksi, suomenruotsiksi kuin englanniksikin.

Verkkosivulukijan asentaminen on helppoa: sivustosi lähdekoodiin lisätään yksinkertaisimmillaan vain yksi rivi koodia. Valmiin verkkosivulukijapaketin lisäksi voimme muokata verkkosivuilla näkyvää soitinta toiveittesi mukaan tai tarjota vain äänirajapinnan, jolloin pääset itse muotoilemaan brändiisi sopivan soittimen.

Hinnat alkaen

150 €/kk

Hintaan vaikuttaa kielten ja domainien määrä, joille kuunteluominaisuus halutaan.

Työmarkkinatori käyttää verkkosivulukijaamme

Helppo tapa parantaa saavutettavuutta

Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama verkkosivusto, joka koostaa avoimia työpaikkoja ja työelämän tietoutta. Työmarkkinatorin tavoitteena oli parantaa verkkosivujen saavutettavuutta ja tarjota parempi palvelukokemus sivuston vierailijoille.

Työmarkkinatori otti lukijan käyttöönsä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivuilla käytetyt tekoälyäänet ovat saaneet kehuja luonnollisuudestaan niin hankkeen asiantuntijoilta kuin Työmarkkinatorin yhteistyökumppaneiltakin.

Tekniikan Akateemisten verkkosivulukija

Tekniikan akateemiset logo.

Soittimen muotoilu omaan brändiin sopivaksi

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja muiden tekniikan alalla toimivien yliopistokoulutuksen suorittaneiden etu- ja ammattijärjestö. TEK tarjoaa jäsenilleen palveluita, kuten työsuhde- ja lakineuvontaa, palkkaneuvontaa, koulutuksia, valmennuksia, tapahtumia, ammattilehtiä ja tutkimuksia tekniikan alasta.

TEK muokkasi verkkosivuilleen tulleen soittimen ulkonäön omaan brändiinsä sopivaksi. Valmis soitin on yksinkertainen play-painike, jonka vieressä lukee Kuuntele. Soitin löytyy aina sivun pääotsikon alta, joten sijoituspaikka on niin ikään looginen painikkeen ulkonäköön.

Hyödyt ja ominaisuudet

Ääniominaisuus palvelee useita kohderyhmiä

  • Verkkosivujen saavutettavuus paranee
  • Luonnollisen kuuloista ääntä on mukava kuunnella
  • Verkkosivuille jäädään viettämään enemmän aikaa
  • Verkkosivuvierailija saa erinomaisen käyttäjäkokemuksen
  • Käyttöönotto on helppoa ja me voimme tarvittaessa auttaa soittimen muotoilussa brändiisi sopivaksi
  • Verkkosivujen muokkaukset ja esimerkiksi uudet blogitekstit tulevat automaattisesti heti kuunneltaviksi
  • Verkkosivulukija saatavilla suomeksi, suomenruotsiksi, englanniksi ja tarvittaessa myös muilla kielillä