Miten voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin mietitään siihen yhdessä paras ratkaisu. Me kerromme, miten puheteknologian ratkaisut voivat säästää resurssejasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Kun haluat verkkosivulukijan tai äänirajapinnan käyttöösi, ole meihin yhteyksissä ja saat kirjautumistunnukset asiakasportaaliin. Asiakasportaalissa pääset muun muassa ottamaan verkkosivulukijan käyttöön, seuraamaan tilastoja kuuntelumääristä, tekemään lausumisohjeita sekä muokkaamaan soittimen ulkonäköä ja sijaintia.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Käy lukemassa usein kysytyt kysymykset tai ole meihin yhteyksissä!

Voit myös soittaa, laittaa mailia tai varata etä­tapaamisen Laurin kalenterista:

Lauri Falck

CEO
lauri.falck@aimater.com
+358 40 725 7050

Toimistomme sijaitsee Turun kupeessa, Piispantornissa: Kairiskulmantie 12, 20760 Kaarina

Piispantornin valas-seinätaideteos kuvattuna pimeässä. Valas hohtaa valaistuna.

Töihin meille?

Meillä töitä tehdään matalalla hierarkialla ja yhdenvertaista arvomaailmaa vaalien. Tule osaksi viihtyisää tiimiämme!

Etsimme jatkuvana hakuna kieliteknologian asiantuntijoita. Olet sitten kieli- tai puheteknologiaa opiskellut tai sen parissa julkisella tai yksityisellä puolella työskennellyt henkilö ja olet kiinnostunut rakentamaan kanssamme puheteknologian ykkösyritystä, laita hakemus sisään niin jutellaan asioista tarkemmin.

a.i.materilla olet keskeisesti mukana tuotekehityksessä. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi ja vaikuttaa, mihin suuntaan yrityksemme kulkee. Emme toivo sinulta kärrynpyöriä tai taikatemppuja, vaan toivomme, että olet tiimityöskentelijä ja valmis avaamaan suusi myös silloin, kun jokin asia ei mielestäsi suju.

Liitä hakemus ja / tai CV (pdf):