Anna digitaaliselle sisällöllesi ääni

Ilona voi antaa äänen käytännössä mille tahansa digitaaliselle tekstille ja mahdollistaa digitaalisen sisällön saavutettavuuden.

Ilona

Suomen paras koneääni

Ilona on a.i.materin kehittämä suomenkielinen koneääni, joka on niin luonnollinen, että asiakkaamme eivät ole tunnistaa sitä koneeksi. Ilona tauottaa ja painottaa puhetta ihmismäisellä tavalla, tehden siitä hyvin miellyttävän kuunneltavan.

Muutamia mahdollisuuksia Ilonan äänen hyödyntämiselle:

  • verkkosisällöt
  • äänikirjatuotanto
  • ohjelmistojen puhekäyttöliittymät

Ilonan ominaisuudet ja vahvuudet

Aidosti sujuva suomen kielen lausunta

Luonnollinen kyky tauottaa ja painottaa puhetta

Monipuolisesti hyödynnettävissä eri alojen tarpeisiin

Saavutettavuuden mahdollistaminen

Saavutettavuuden mahdollistaminen Ilonan avulla

Meille on tärkeää tuottaa palveluita ja ratkaisuja, jotka tuottavat aidosti arvoa asiakkaillemme. Haluamme mahdollistaa saavutettavat sisällöt, ja ylittää loppukäyttäjän odotukset siitä, mihin koneääni pystyy. IIonan avulla teemme sisältöjen käytöstä helpompaa laajemmalle ihmisjoukolle.

Koneäänemme Ilona on käytössä muun muassa Celialla, saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskuksella.

Ilona lukee kaikki digitaaliset sisällöt vaivattomasti, oli kyse sitten äänikirjoista, lehtisisällöistä, verkkosivuista tai sovelluksista.

a.i.mater Ääniaalto

Lue, miten asiakkaamme ovat hyödyntäneet koneääntämme Ilonaa.

Tutustu referensseihimme ja lue mitä asiakkaamme sanovat

Ilona-koneääntä kuullaan nyt myös Celian kirjoissa

Ilona-koneääntä kuullaan nyt myös Celian kirjoissa

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa, kuten äänikirjoina. Celia ja a.i.mater aloittivat…
Noptera helpottaa arkea tomaattiviljelmillä

Noptera helpottaa arkea tomaattiviljelmillä

Digitomkku on Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoittama EIP-hanke, jonka puitteissa tutkitaan ja kehitetään kasvihuonetuotannon dataohjautuvaa viljelyä. Muutama kuukausi hankkeen alkamisen jälkeen…
Taimiemo Oy hyödyntää Nopteraa kasvien mikrolisäyksessä

Taimiemo Oy hyödyntää Nopteraa kasvien mikrolisäyksessä

Vielä vuosi sitten mansikoiden ja kasvien mikrolisäystä tarjoavan Taimiemo Oy:n omistaja Tiina Nymanin työhön kuuluivat oleellisena osana manuaaliset kirjaukset sekä…