Anna digitaaliselle sisällöllesi ääni

Ilona voi antaa äänen käytännössä mille tahansa digitaaliselle tekstille ja mahdollistaa digitaalisen sisällön saavutettavuuden.

Ilona

Suomen paras koneääni

Ilona on a.i.materin kehittämä suomenkielinen koneääni, joka on niin luonnollinen, että asiakkaamme eivät ole tunnistaa sitä koneeksi. Ilona tauottaa ja painottaa puhetta ihmismäisellä tavalla, tehden siitä hyvin miellyttävän kuunneltavan.

Muutamia mahdollisuuksia Ilonan äänen hyödyntämiselle:

  • verkkosisällöt
  • äänikirjatuotanto
  • ohjelmistojen puhekäyttöliittymät

Ilonan ominaisuudet ja vahvuudet

Aidosti sujuva suomen kielen lausunta

Luonnollinen kyky tauottaa ja painottaa puhetta

Monipuolisesti hyödynnettävissä eri alojen tarpeisiin

Saavutettavuuden mahdollistaminen

Saavutettavuuden mahdollistaminen Ilonan avulla

Meille on tärkeää tuottaa palveluita ja ratkaisuja, jotka tuottavat aidosti arvoa asiakkaillemme. Haluamme mahdollistaa saavutettavat sisällöt, ja ylittää loppukäyttäjän odotukset siitä, mihin koneääni pystyy. Ilonan avulla teemme sisältöjen käytöstä helpompaa laajemmalle ihmisjoukolle.

Koneäänemme Ilona on käytössä muun muassa Celialla, saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskuksella.

Ilona lukee kaikki digitaaliset sisällöt vaivattomasti, oli kyse sitten äänikirjoista, lehtisisällöistä, verkkosivuista tai sovelluksista.

a.i.mater Ääniaalto

Lue, miten asiakkaamme ovat hyödyntäneet koneääntämme Ilonaa.

Tutustu referensseihimme ja lue mitä asiakkaamme sanovat

Ilona-koneääni lukee Suomen Kuvalehden artikkeleita

Ilona-koneääni lukee Suomen Kuvalehden artikkeleita

Ilona-koneääntä kuullaan viikoittain Suomen Kuvalehden artikkeleissa. Luonnollinen koneääni on saanut kuulijoilta positiivista palautetta.
Ilona-koneääntä kuullaan nyt myös Celian kirjoissa

Ilona-koneääntä kuullaan nyt myös Celian kirjoissa

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus. Ilona-koneääntä on käytetty Celian äänikirjoissa vuodesta 2020 lähtien. Lue lisää yhteistyöstä!
Noptera helpottaa arkea tomaattiviljelmillä

Noptera helpottaa arkea tomaattiviljelmillä

Puheohjauksella toimivan Nopteran avulla saatiin Digitomkku-hankkeen mittausajat puolittumaan. Ääniohjausta voidaan hyödyntää kasvien viljelyssä tulevaisuudessa vielä laajemmin.